Akademi

Ikast-Brande eSport er medlem af eSport Danmark, og vi er en folkeoplysende forening, hvis formål er at skabe, udbrede og fremme interessen for e-sport ved at skabe rammer for et fællesskab, såvel e-sportsligt som kulturelt. Til sommer får vi lokaler under samme tag som FC Midtjylland.

Akademi

Målet med vores akademi er, at skabe stabilitet i e-sport i Danmark og nå toppen, og samtidig er dette første skridt mod eliten. I forbindelse med vores akademi, søger vi engagerede, samarbejdsvillige og motiverede spillere, der sammen vil danne ramme for et akademi for talentudvikling. De bedste spillere (ikke kun de der får flest kills), vil få muligheden for at kvalificere sig til vores main teams, som repræsenterer Ikast-Brande eSport officielt. Husk at kræver det kræver medlemsskab, hvis du ikke spiller på et main team.

Coach teamet

Vi er ambitiøse, mål- og resultatorienterede og vi leder efter spillere der er det samme, samt spillere der kan fungere på et hold og socialt sammen med andre. Vi forventer at du er målrettet og har modet og viljen til at nå langt. Vi forventer også at du kan samarbejde med os, og tage imod inputs omkring spillet.

Main team

I Counter Strike: Global Offensive vil der blive to main teams – Et female- samt et unisex team. Unisex fordi piger har mulighed for at spille på male teams.
I League of Legends vil der blive et unisex main team, da der ikke er opdeling i male og female, som i CS:GO.
Vores main teams vil være de hold, som repræsenterer IBeS officielt til on- og offline turneringer, og vil få spillertrøjer med sponsorer. Alle main team spillere får i starten en kontrakt på tre måneder samt betalt medlemsskab af Ikast-Brande eSport.

Talentudvikling

Hvis du ikke kvalificerer dig til et main team i første omgang, vil du have muligheden for at blive bedre og udvikle dig, både spillemæssigt, men også personligt, i samarbejde med vores coach team, og senere have mulighed for at kvalificere dig til et main team.
For at være med i vores talentudviklingsprogram i akademiet, kræver det er medlemsskab af Ikast-Brande eSport, og du vil komme på en tre måneders kontrakt.

Vi tilbyder alle:

  • Et positivt miljø, hvor der er fokus på udvikling
  • Coach team tilknyttet til akademiet
  • Performancekultur i en sund forening, der er under konstant udvikling og vækst
  • Spillerkontrakt
  • To casters/streams til at følge træning og workshops

Til main teams tilbyder vi også:

  • Medlemskab i Ikast-Brande eSport
  • Lokaler til boot camps
  • Spillertrøjer med sponsorer
  • To casters/streams til at følge kampene
  • Spillerkontrakt

 

Ansøg til LoL Team  Ansøg til CS:GO Team

 

ibes akademi