Samarbejdspartnere

Altibox Danmark

Altibox

Hos Altibox ved vi, at det ikke kun er de store virksomheder, der har behov for lynhurtigt fiberbredbånd og billig telefoni. Vi ved også, at det skal være nemt, og at teknikken skal fungere i en travl hverdag også for mindre virksomheder.

Sportigan Ikast

Sportigan Ikast

Vi er selv lokale og ved hvad det betyder at vise firmaets navn og image på en god måde. Vi kender sikkert også de fleste firmaer i lokal området og har allerede der en god fornemmelse af, hvad der skal til for at netop dit firma eller institution bliver set i lokalområdet på den bedste tænkelige måde.

Royal Unibrew

Royal Unibrew

Vi producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitets- drikkevarer, og vi har fokus på brandede produkter inden for øl, malt og læskedrikke samt cider og long drinks.Vores hovedmarkeder er Danmark, Finland, Italien og Tyskland samt Letland, Litauen og Estland. Ud over vores egne brands udbyder vi licensbaserede internationale brands fra PepsiCo og Heineken-koncernen.

Fiks IT

Fiks IT

Fiks IT ApS blev stiftet i december 2015. Formålet har fra dag ét været at tilbyde tilgængelig, troværdig og punktlig IT drift og support, for små- og mellemstore virksomheder, beliggende i det midtjyske. Med Fiks IT får kunderne en IT partner, som tør og vil tage det fulde ansvar for de IT løsninger vi drifter.

iPlay

Iplay

iPlay Entertainment er et eventbureau med speciale indenfor eSport og gaming. Vi har igennem årene opbygget et stort lager med gaming udstyr, og har gjort os erfaring med afvikling af store og små arrangementer.

Emelan

Emelan

EMELAN fokusere på at være Danmarks bedste webshop, hvor du kan købe gaming, anime og eSport merchandise samt cosplay og meget andet samlet ét sted online.
Vi sælger både figurer fra computerspil og anime serier samt gaming merchandise fra computerspil. Alle vores produkter er kvalitetssikret og licenseret.

Dit skilte firma

Dit skilte firma

Dit:Skiltefirma har mange års erfaring i produktion af skilte og skiltesystemer i høj kvalitet til ethvert formål.Enhver skilteopgave bliver løst i tæt samarbejde med kunden og sikrer, at form og formål passer sammen. Så resultatet bliver blikfang og skilte med størst mulig effekt.Dit:Skiltefirma er selvfølgelig også behjælpelig med udformning af det grafiske budskab og i valg af materialer til dine skilte.

Autismecenter Vest

Autismecenter Vest

Vi tager udgangspunkt i den enkelte og vi tilpasser os — ikke omvendt. Vi har en anerkendende og inkluderende tilgang, hvor alle får lov til at være den de er. Vi skaber tryghed ved at finde den rette balance mellem arbejde og fritid, vi kravtilpasser og sætter ord på vores forventninger. Der er løbende optag, og mødetiderne tilpasses den enkelte.

Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse

At være nærværende forpligter på mange måder. Det handler først og fremmest  om mennesker. Om den personlige kontakt mellem dig som kunde og os som din rådgiver.

Playgames

Playgames

Med 100.000 vis af tilfredse kunder, de stærkeste priser, den bedste serviceog ikke mindst lynhurtig levering,kan du også være med til at få dit spilleveret digitalt indenfor få minutter! 

Mamma Mia

Mamma Mia

Velkommen til Mamma Mia Pizza’s hjemmeside.
Mamma Mia Pizza tilbyder et stort udvalg af retter og her kan du bla. få Døner kød og Kylling steak

Kagehuset

Kagehuset

Kagehuset – Det Lille Bageri har altid åbent når du har brug for det, hvad end det er tidlig morgen eller sent på aftenen. Alle ugens 7 dage.Udover at kunne tilbyde et stort og prisvenligt udvalg af kvalitets bagværk så som brød og kager, opererer vi også som din lokale café og fører derfor naturligvis en lang række lækkerier. Vi vil nemlig aldrig gå på kompromis med kvaliteten.

 

Herningsholm Erhvervsskole

Herningsholm

Herningsholm Erhvervsskole er arbejdsplads for cirka 400 medarbejdere og uddannelsesinstitution for de cirka 8500 elever og kursister, der hvert år gør brug af Herningsholm Erhvervsskoles mange tilbud.

ISI idrætsskole

ISI

På ISI ser vi idrætten som indgangsvinkel til et forpligtende fællesskab og et undervisningsmiljø, hvor den enkelte elev får mulighed for at klarlægge og udvikle sine ressourcer til gavn for den enkelte, for holdet og for samfundet. Vi interesserer os både for den enkelte og for fællesskabet.

Esport Danmark

Esport Danmark

eSport Danmark er det danske forbund for elektronisk sport. Vi arbejder med afsæt i den danske foreningstanke, og er baseret på frivillighed og nærdemokrati. Vi ønsker at bistå med at udbrede og fremme interessen for eSport med fokus på det fysiske møde mellem vores medlemmer. En af vores helt store målsætninger er, at eSporten anerkendes som sportsgren.

FC Midtjylland

FC Midtjylland

FC Midtjylland er en dansk fodboldklub fra byerne Herning og Ikast i Midtjylland. Klubben spiller i den bedste danske fodboldrække, Superligaen. I sæsonen 2014/15 blev klubben for første gang dansk mester i fodbold.

Sportscampus Ikast-Brande

Sports Campus Ikast-Brande

Sportscampus Ikast-Brande bygger på et forpligtende, tæt og positivt samarbejde på tværs af foreningsliv og uddannelsesinstitutioner.
Sportscampus Ikast-Brande skaber eliten og favner bredden, da elite og bredde betragtes som hinandens forudsætninger.
Netop det positive samarbejde og tilstedeværelsen af både elite-/breddeidræt og uddannelse skaber synergieffekter, som udnyttes til glæde for hele campusmiljøet.

DGI

DGI

DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Sammen med foreningerne får vi danskerne ud i naturen og ind på banen. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.