Om Os

Mission/Vision/Værdier

Ikast-Brande eSport er stiftet i marts 2012. Vi startede ud som en Battlefieldklan, men fandt ud af at mulighederne var større som en esportsforening.

Ikast-Brande eSport er medlem af eSport Danmark, som er Danmarks hovedorganisation for eSport, der arbejder på at løfte eSporten til nye højder.
Du kan læse om eSport Danmark her.

Tænk sig et fremtidens Danmark med en national esportarena, esportcentre og TV-transmitterede kampe fra den nationale liga. Jo flere medlemmer des større mulighed for at søge og modtage offentlige støttemidler. Støtten som kan bruges til initiativer for medlemmerne. Det kan være alt fra støtte til udlån af computere og servere, bustransport til danske eller udenlandske LANs, juridisk bistand til kontrakter, organisering af bootcamp mv. Mulighederne er mange med et bredt samarbejde.

Som forening arbejder vi på frivilligt basis, hvilket vil sige at vi alle tjener foreningen og dens medlemmer med et godt formål, ved at stille vores frivillige arbejdskraft til rådighed. Dette kan ske bl.a. ved at stille op til vores bestyrelse eller hjælpe til ved LAN-events.

epsort

eSport

lol_dk-500pxHos Ikast-Brande eSport kan du vælge at spille på et hold,
hvor der er faste træningsdage hver uge eller du kan starte dit eget,
hvis du har mod på det?
I Battlefield 3 havde vi 10 spillere der startede med at spille på et af vores hold,
for senere at ende med at spille for det danske landshold, Team Danmark.
Du kan også vælge bare at spille for sjov og hygge.

Vi har på nuværende tidspunkt hold i både League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive, samt to hyggegaminghold, hvor man må spille lige hvad man har lyst til!

Hvad har du lyst til?