Sikker sejr til Ikast-Brande eSport CS:GO u15

Lørdag den 9. december 2017 skulle vise sig at blive en fantastisk dag for Ikast-Brande eSport CS:GO u15. De skulle i ligaens 2. fordelings kamp møde WolfGamers 1 fra Bornholm, hvor despillede bedst af 3 maps.

IIkast-Brande eSport CS:GOkast-Brande eSport CS:GO u15 mødtes en time før kampstart for en sidste finpudsning af de taktikker, som de igennem de sidste par måneder havde trænet i klubben. Holdets coach Dennis gav den sidste briefing omde forskellige sites og hvordan holdet skulle agere i angrebs- og forsvarssituationer.

Ikast-Brande eSport CS:GO u15 startede godt ud og vandt første map 16-11. Sværere blev det i 2. map hvor kampen gik ud i dobbelt overtid. Dog spillede drengene godt og beholdte fokus, derfor vandt de 2. map 22-18 og kampen endte 2-0. Der var en god stemning og holdet fik deres første sejr i eSportligaen.

Noget anderledes var det for 2 uger siden da startskuddet blev affyret lørdag den 18. november 2017 for Ikast-Brande eSport CS:GO u15. Her mødte holdet Roskilde eSport CS:GO Black.

Ikast-Brande eSport CS:GO u15 startede ellers godt ud med at vinde første runde, men de måtte desværre se sig slået af et hold med et rank noget højere end dem selv. Det var et skuffet hold som efter kampen måtte sidde til teammøde og gennemgå deres første nederlag. Men som coach Dennis udtaler; så har vi her et meget ungt hold som skal lære at holde deres positioner, være mere tålmodige og få mere erfaring. Vi har noget at arbejde med inden næste kamp, hvor vi håber på en sejr.Flere var mødt op for at se kampen og støtte holdet i deres første kamp.

CS:GO hold

Fra venstre Frederik, Tobias, Lukas, Marius og William

Holdet er Ikast-Brande eSports yngste hold og indtil jul spilles der i fordelingsrunden i eSportligaen. Ligaen vil herefter bliver opdelt efter niveau. eSportligaen er Danmarks første officielle eSportliga.

Holdet består af William Danielsen, Marius Ugelvig, Tobias Knudsen, Frederik Ramsgaard og Lukas Mølleskov samt coach Dennis Mechlenburg Sørensen.

Ikast-Brande eSport har i alt tre hold med i eSportligaen, som er startet op i november. Det er Danmarks første officielle eSportliga under forbundet eSport Danmark. Dansk Firmaidrætsforbund, Ungdomsringen og DGI er også en del af eSportligaen.