Marginalerne var afgørende til Ligamesterskaberne

Ikast-Brande eSport havde desværre ikke marginalerne med sig

I den forgangne weekend, var Ikast-Brande eSport (IBeS) med til Landsmesterskabet i Nyborg, hvor holdet i League of Legends, spillede i ESD Ligaen i YouSee Esportligaen.

Det var helt klart målet og forventningen, at holdet skulle tage en 2. plads i gruppespillet og dermed kvalificere sig til Danmarksmesterskabet i YouSee Esportligaen. Men desværre var marginalerne ikke med holdet fra Ikast-Brande eSport, og det blev til en skuffende 3. plads til mesterskabet, uden kvalifikation til DM.

I den afgørende kamp, hvor IBeS ellers havde føringen, skulle den sidste team fight vise sig at være afgørende. Én lille bitte misforståelse gjorde, at hele IBeS-holdet blev lagt ned, så holdet eFort fra AaB esport, kunne afgøre kampen. Det var første gang et ellers velspillende IBeS-hold tabte til eFort fra AaB esport.

– Det blev desværre ikke til en DM-plads for os i denne omgang, da vi tabte en tæt kamp mod AaB eFort. Vi var ellers foran, men en lille fejl ledte til sejren for deres vedkommende, hvilket var specielt ærgerligt, da vi har slået holdet alle gange vi har mødt dem i løbet af sæsonen. Næste sæson deltager vi selvfølgelig også, og der udlover vi bank til alle AaB-hold der stiller sig i vejen for vores pokal! Udtalte holdet træner, Toke Lindhard, der naturligvis var meget skuffet efter kampen.

Selvom IBeS desværre ikke kvalificerede sig i denne omgang, vil foreningen selvfølgelig stadig tage til DM for at opleve den fede stemning og støtte de hold og spillere vi kender.

– Omgivelserne til eventen var super fedt. YouSee Esportsligaen havde virkelig gjort noget ud af at lave professionelle rammer til begivenheden, der gjorde, at man ikke kunne undgå at leve sig ind i stemningen. Det har været sjovt endeligt at møde de spillere man har spillet mod hele sæsonen, og få snakket med mange gamle venner. Sluttede Toke Lindhard af med.

Dog er der stadig lokalt håb til DM. Herningsholm Erhvervsgymnasium havde nemlig et velspillende Counter-Strike hold med, der løb med 2. pladsen i Studie Ligaen, og dermed kvalificerede sig videre til DM.

Husk at det officielle Danmarksmesterskab afvikles den 26. maj på Rådhuset i Odense.