Ny succes til IBeS – nu i BF4

Det har på det seneste mest handlet om Christian ”crilli” Henriksens DM-succes i Hearthstone. Men han er ikke den eneste seje spiller vi har i IBeS.

IBeS BF4 NPF17 vinder

Som nogle nok ved, tog vores BF4-hold sidste år en meget flot andenplads til NPF, og i 2015 blev det til både en første- og andenplads med to hold. I år var de tilbage, og ikke blot for at gentage succesen: ” Flere måneder før NPF har vi trænet flere gange i ugen for at kunne opnå det bedste resultat og ikke nøjes med en anden plads” fortæller Jacob ”Wikingtheevilone” Jeffers.

Dog så det fra starten sort ud. Ikke blot for vores BF4-hold, men for hele LAN’et: INTET NET! Det blev dog løst i løbet af lørdagen, og lørdag kl 15:00 sad de 5 spillere klar. IBeS hold bestod ud over Wikingtheevilone af Anders ”Coolhunt” Toft (ingame leader), Willi ”SM3D3N” Frederiksen, Bo ”Nericho” Alkærsig Christensen og Christian ”Trunks” Hasager.

Hvor teknikken drillede, gjorde spillet til gengæld overhovedet ikke. Holdet skøjtede direkte igennem samtlige modstandere. Faktisk sluttede finalen 4-0, fordi modstanderholdet, M@W team A, valgte bare at give op og forlade kampen.

Selvom holdet var både glade og lettede over at vinde (og muligvis lidt trætte, finalen sluttede 03:45), så var det dog en noget anderledes måde at vinde på, fortæller Wikingtheevilone: ”Vi sidder alle med en mærkelig fornemmelse da de hopper af serveren og ikke gider at spille finalen færdig. Det er noget vi har trænet til over flere måneder, og så får vi sejren uden kamp til det sidste. Super ærgerligt! Andre hold skulle have haft chancen for at spille finalen, når M@W ikke gider spille den færdig.”

Fra IBeS side vil vi gerne lykønske det seje vinderhold, der har bevist, hvad man kan opnå med træning og vilje, og både vi og BF4-holdet takker NPF for et rigtig fedt LAN.

IBeS BF4 NPF17-5 IBeS BF4 NPF17-4 IBeS BF4 NPF17-3 IBeS BF4 NPF17-2 IBeS BF4 NPF17