Sejr til Ikast-Brande på Dokk1 i Aarhus

Pressemeddelelse: Ikast-Brande eSport (IBeS) tog sejren med hjem i Midtjyllands eSport liga finalerne i Aarhus 2017.

Vinder af CSGO - IBeS

Søndag d. 9 april 2017 deltog IBeS i Midtjyllands eSport Liga finaler i Aarhus. Counter Strike holdet der går under navnet »1-8-7«, som er en del af Ikast-Brande eSport – repræsenterede i dag både foreningen og Ikast-Brande Ungdomsskole.
Ca. 45 børn og unge i alderen 13-18 år deltog i arrangementet og udgjorde fire Counterstrike hold og fire League of Legends hold.

Scenetrappen i DOKK1 var fyldt godt op med deltagernes medbragte computere og udstyr mens de to flotte pokaler til vinderne, der stod på podiet ved storskærmen, lyste op og viste deltagerne hvad der var på spil. I løbet af dagen var der stillet sandwich og vand til rådighed, så de sultne deltager kunne stille sulten og koncentrere sig om deres præstation i spillene.

Foreningens hold »1-8-7« var i bedste kampånd – og med god kommunikation og den rette træning, vandt de alle deres kampe mod alle modstandere uden at tabe – og løb med sejren.
De glade vindere gav hånd med deres modstandere og fik sidst på dagen overrakt pokalen og titlen »Aarhus mestre i CS:GO 2017«.

»Jeg underviser i e-sport både i Ikast-Brande eSport og Ikast-Brande Ungdomsskole og kender derfor til drengene fra begge steder. Jeg er stolt over deres præstation og glad på deres vegne! Det er godt at se at der allerede nu er sket en udvikling med holdet. Desuden er det super fedt at se et samarbejde som dette, som vi gerne bakker op omkring.«
Siger Dennis Mechlenburg Sørensen.

Alle deltagerne fik også mulighed for at være social med nye unge, der deler samme interesse som dem, få nye venner og få erfaring med LAN events.

Arrangementet blev afholdt på Dokk1 og var arrangeret af Ung Herning og Ung i Aarhus, hvilket også viser hvor fedt det er med samarbejder, og at der tydeligvis er en voksende kultur indenfor gaming og e-sport i Danmark. Arrangørerne håber på et større event til næste år.

Af Natasha Lundberg Bjerregaard

 

Vinder af LoL turneringen Dokk1 Stream Dokk1 Dokk1 finaler IBeS 1-8-7 IBeS 1-8-7 Arrangørerne fra Herning og Aarhus Vinder af CSGO - IBeS